Sport

2018.12.31. 12:10

Debrecenben nyertek vb-aranyat az U20-as női kézilabdázók

Hajdú-Bihar - Bár a világ az oroszországi labdarúgó-vb lázában égett, mellyel mi is kiemelten foglalkoztunk júliusban, közben megyénkben több csapatunk is elkezdte a felkészülését az őszi szezonra. Sportösszefoglaló, III. negyedév.

Hajdú-Bihar - Bár a világ az oroszországi labdarúgó-vb lázában égett, mellyel mi is kiemelten foglalkoztunk júliusban, közben megyénkben több csapatunk is elkezdte a felkészülését az őszi szezonra. Sportösszefoglaló, III. negyedév.

A Loki futballistái például már edzőmeccseket is vívtak, a debrecenieknél azonban akadt egy keserűség is ebben az időszakban, ugyanis a DVSC egyik legjobb csatára, Haris Tabakovic súlyos sérülést szenvedett és több hónapra kidőlt. A cívisvárosi alakulat Albion Avdijajjal, a Grasshoppers támadójával igyekezett pótolni.

Miután eldőlt, hogy a DEAC jégkorongosai az első osztályban indulnak el, megkezdték keretük megerősítését, többek között Hetényi Zoltánnal, a válogatott kapussal.

Zsúfolt házakkal

Ebben a hónapban startolt el Debrecenben az U20-as női kézilabda-világbajnokság is, zsúfolt házakkal. Az esemény aztán óriási magyar sikerrel ért véget: a lányaink megnyerték az aranyérmet!

A világbajnok fitneszes, Benedek Nikoletta a hobbijáról, azaz a főzésről beszélt a Naplónak a Sportolók civilben rovatban.

Egy másik Loki, a kézilabdázók is belevágtak a munkába, ekkor ismerkedtek meg testközelből az új norvég edzőjükkel.

Senánszky Petra vezérletével a debreceniek szenzációsan szerepeltek a belgrádi uszonyosúszó világbajnokságon.

A DEAC kosárlabdázói is megkezdték az igazolásokat, míg a DVSE fiatal keret építésével vágott neki a felkészülésnek. Augusztusban végre jégre mehettek a DEAC hokisai is, emellett pedig befejeződött a megyei strandröplabda-bajnokság. Szabó Anita junior uszonyos Eb-t nyert, ami ugyebár igen nagy fegyvertény. A Balmazújváros számára elindult az NB II-es futballbajnokság, a Loki női kézisei pedig itthon tartottak Dryvit Profi Kupát.

Az év kilencedik hónapja azt hozta, hogy Európa-bajnok lett az U18-as férfi kosárválogatott a debreceni főtéren, a Futball Éjszakáján pedig a Nagyerdei Stadionban is közelebb kerülhettek a közönség és a sportág képviselői.

TN


[related-post post_id="4093165"]

[related-post post_id="4092379"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!