Labdarúgás

2024.01.20. 18:22

Ezt behúzta a Loki: három gólt rúgtak az újabb felkészülési meccsen a debreceniek

Haon.hu

Forrás: DVSC

A román Ploiesti 1–0 arányú legyőzése és a lengyel Cracovia elleni 3–3 után harmadik felkészülési mérkőzését is lejátszotta a DVSC a törökországi edzőtáborban. Az ellenfél szombaton a dél-afrikai első osztályú TS Galaxy volt, a szakmai stáb pedig két részre osztotta a keretet, hiszen vasárnap a szlovén Olimpija Ljubjana ellen újabb meccs vár a mieinkre - olvasható a DVSC közleményében

A szombati találkozón kezdőként kapott szerepet többek között az ifjú Erdélyi Benedek, Hornyák Csaba és Tuboly Máté is, a DVSC pedig jól kezdett, Szécsi Márk már a 6. percben megszerezte a vezetést. A támadó egy baloldali beadás után lőtte ki a bal alsó sarkot (1–0), majd nem sokkal később duplázott, a 12. minutumban egy 11-est értékesített (2–0).

Forrás: DVSC

A 27. percben egy eladott labda után szépített az ellenfél (2–1), azonban Aleszandross Kiziridisz a 44. percben egy szép csel után a labdát a léc alá vágva a szünetre visszaállította a két gólos különbséget (3–1).

A második játékrészre cserékkel frissített a Loki, a játék pedig kevésbé volt folyamatos, ugyanis sok apró szabálytalanságot lefújt a játékvezető. A dél-afrikaiak két ziccert is elhibáztak, persze mindeközben a DVSC-nek is voltak veszélyesnek tűnő támadásai. A 74. percben aztán már kihasználta a helyzetét a Galaxy (3–2), de egyenlíteni nem tudott, végül ez is maradt a végeredmény.

Folytatás vasárnap 15.30-tól a szlovén Ljubjana ellen.

Felkészülési mérkőzés

DVSC–TS Galaxy (dél-afrikai) 3–2 (3–1)

DVSC: Erdélyi (Engedi, 46.) – Bévárdi (Cibla, 86.), Lagator, Romancsuk, Hornyák (Mojzis, 69.) – Ojediran, Loncsar – Joao Oliveira (Baranyai, 46.), Tuboly, Kiziridisz (Bódi, 46.) – Szécsi (Batai, 46.). Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics.

Gól: Szécsi (6., 12. – 11-esből), Kiziridisz (44.), illetve Mahlangu (27.), Radebe (74.).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában