DVSC

2024.01.20. 13:58

Itt nézheti a Loki edzőmeccsét! - élő videó

Egy feltörekvő, ambíciózus klub lesz a piros-fehérek ellenfele.

Molnár Szilárd

A DVSC a dél-afrikai TS Galaxy együttesével méri össze az erejét.

Forrás: DVSC

Eddig két edzőmérkőzésen van túl a törökországi edzőtáborban a DVSC labdarúgócsapata. Az elsőn Vajda Botond góljával egygólos győzelmet aratott a román Petrolul Ploiesti fölött, majd a lengyel Cracoviával játszott – Baranyai Nimród találatával és Batai Tamás duplájával – 3–3-as döntetlent. Szombaton 15.30-tól következik a harmadik tesztmeccs, ezúttal a TS Galaxy FC ellen.

Meghatározó tagja a dél-afrikai élvonalnak

A dél-afrikai klubot 2015-ben alapították, azonban máris meghatározó tagja az ottani élvonalnak. A gárda a most zajló bajnokságban 6-6 győzelmet és vereséget, valamint 3 döntetlent számlál, amivel a tabella 8. helyét foglalja 16 csapatos mezőnyben. A kerete értékét a Transfermarkt 5,5 millió euróra becsüli (a Lokiét 9,20-ra). Sead Ramovic vezetőedző főképp dél-afrikai játékosokat küldhet pályára. Persze vannak idegenlégiósok is, érdemes kiemelni a pontvadászatban 4 találatnál járó szerb Samir Nurkovicot, illetve az 5 gólpasszal jelentkező brazil Higor Vidalt.

A mérkőzést a tervek szerint az alábbi streamen lehet majd élőben követni.
 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában