A nap legfontosabb anyagai

2024.02.09. 21:11

Fejlesztéscentrikus költségvetést állított össze Debrecen vezetése

A tervezett 2024-es büdzséről részleteiről pénteken sajtótájékoztatón beszélt Papp László polgármester; többek között erről is beszámoltunk a Hajdú Online-on február 9-én. Hajdú-bihari hírösszefoglaló.

Haon.hu

Papp László ismertette Debrecen 2024-es költségvetésének tervezetét

Forrás: Napló-archív

  • A tervezett büdzsé összhangban van a Debrecen2030 programmal, amely az előző években is meghatározta a város pénzügyi tervezését. Emlékeztetett: ez az a stratégiai program, amelyet a baloldali szervezetek nem szavaztak meg, nem támogattak.
  • Valóban el kellene törölni a házi feladatokat? A haonnak Szabó Gyula, a debreceni Epreskerti Általános Iskola nyugalmazott címzetes igazgatója mutatta be a magyarországi lehetőségeket.
  • Szilánkosra tört a combja, évekig tartó műtétsorozat várhat a Borsodban meglőtt debreceni férfire. Az esetről korábban beszámoló Tények riportja alapján a vadász éppen terepjárójával haladt egy erdei földúton, amikor egy, a fák között szaladó szarvasborjúra lett figyelmes. Megpróbálta eltalálni, ám a lövedék a közelben sátorozó túrázó páros egyik tagját találta lábon. A férfi sokkos állapotba került, azonban a mentők stabil állapotban juttatták el az egri kórházba.
  • Ismét látható Debrecenben, a Méliusz Csapókerti Könyvtárban a Természettár Az orvostudomány története című vándorkiállítása, amely nemrégiben tért vissza a városba. 
  • Az univerzum iránti kíváncsiság már gyerekkorában is hajtotta Soltész Richárdot, a Készenléti Rendőrség debreceni egységének járőrét, akivel a Zsaru Magazin beszélgetett.
  • Szilágyi Zoltán, a DVSC Schaeffler vezetőedzője tudja, hogy az ETO kettőzött erővel érkezik Debrecenbe, de hisz a jó eredmény elérésében.
  • A Magyar Vívó Szövetség csütörtöki elnökségi ülésének egyik legfontosabb napirendi pontja a február 22. és 29. között Nápolyban rendezendő kadet és junior Európa-bajnokságon részt vevő válogatott összetételének kijelölése volt, a csapatba Kónya Csenge, a DEAC vívója is bekerült

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában