TOP 10

2024.01.01. 08:00

Nem semmi év volt ez! Íme tíz érdekes sztori tavalyról!

Az óév legérdekesebb sztorijait is csokorba szedtük a teljesség igénye nélkül.

Haon.hu

Több érdekes sztorit is hozott 2023

Forrás: Facebook

1. Kivételesen nagy szerencse ért egy férfit Balmazújvároson, aki 85 millió forintot nyert egy kaparós sorsjegyen. 

2. Nem mindennapira sikerült egy nyugdíjasbúcsúztató Hajdúszoboszlón: őrjöngő férj rohant be szülni készülő feleségével a szoboszlói mentőállomásra, az ügyeletes mentőorvos rohant segíteni, de kiderült, az extrém eset csak színjáték volt. Miután lebuktak, villogó mentőautóval, csillagszórókkal, tortával sétáltak ki az áleset helyszíneként kiszemelt udvarra a kollégák, hogy köszöntsék nyugdíjba vonuló bajtársukat, Kövesiné dr. Ulrich Máriát. 

3. Otthonukban kerestük fel azokat a balmazújvárosi hármas ikreket, akikről csaknem 30 éve a Hajdú-bihari Naplóban is olvashattunk. Nagy szenzációnak számított a DOTE Szülészeti Klinikája történetében, hogy ugyanazon a napon két esetben segítettek világra hármas ikreket.

4. A debreceni Szent József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumban 1986-os időkapszulát találtak a tetődíszben. 

5. A hajdúdorogi Anda Mihályné élettörténete sokak számára tanulságos lehet. 

6. A hortobágyi madárkórházban nevelt sakálok voltak az év egyik legcukibb teremtményei: 

7. Az évben több szívet melengető segítségnyújtásról tudtunk beszámolni, egyik közülük Makkai Attiláról szól, aki a Nagyállomáson kezdett hozzá egy ember újraélesztéséhez, és addig küzdött az ember életéért, amíg a mentők ki nem érkeztek. 

8. Az éberkómában fekvő  hajdúböszörményi ralis, Szilágyi Richárd állapotáról többször beszámoltunk, karácsony után jó hírrel szolgálhattunk: 

9. Nemcsak mi, hanem az olvasóink is szeretik a happy endeket. Szerencsére egy villamoson hagyott nyuszi is hazatalált 2023-ban. 

10. Több érdekes embert és tárgyat is bemutattunk ebben az évben is, talán sokan emlékeznek még Nagy Zsoltra, akinek a hosszúpályi „trabantcsodája” tyúkólból és Amerikából is kapott már donort. 

+1 Az év elejének egy kedvence volt a tócóskerti furcsaság... Reméljük, idén senki sem akar így megszabadulni a karácsonyfájától: 

 Korábbi összefoglalóinkat itt olvashatják: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában