Sziréna

2024.05.01. 16:18

Nagy karambol Debrecen határában, egy ember életét vesztette – fotókkal

Személyautó és motorkerékpár ütközött össze a Lőtér utcai kereszteződésnél. A balesetnek halálos áldozata is van, a főutat teljesen le kellett zárni.

Haon.hu

Autó és motor ütközött a 4-es főúton, Debrecennél

Forrás: Tóth Imre

Közlekedési baleset történt május 1-én 15 óra 30 perc körül Debrecennél, a 4-es számú főút és a Lőtér utca kereszteződésében, tájékoztatott a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépjármű és egy motorkerékpár ütközött.

A katasztrófavédelem azt írja, a motoron és az autóban is ketten utaztak. Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya a Haon érdeklődésére közölte:

a helyszínre több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert is riasztottak, végül egy 60 év körüli nőt súlyos, egy 55 év körüli férfit és egy nőt könnyebb sérülésekkel szállítottak földi úton kórházba. Egy férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentősök újraélesztési kísérlete ellenére sajnos a helyszínen életét vesztette.

mentőhelikopter 4-es főút baleset debrecen
Mentőhelikopter a baleset helyszínén
Forrás: Tóth Imre

Fotóriporterünk exkluzív helyszíni fotókkal jelentkezett a tragédia helyszínéről

A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat Pallag irányába, valamint a temető irányába terelték. A rendőr-főkapitányság valamivel 21 óra után közölte, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a forgalom ismét zavartalan.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában