Népszerűség

2023.12.31. 15:00

Ő lenne 2023 legfelkapottabb ismert embere? Nem kellett hozzá se tanga, se meztelen fotó

Az óév bulvárterméséből csemegéztünk ezúttal, túl nagy meglepetést nem hozott az eredmény, íme Hajdú-Bihar legkedveltebb ismert emberei.

Haon.hu

Megnéztük, olvasóink körében ki a legnépszerűbb

Forrás: MW-archív

Van, aki elvből nem kattint bulvár témájú cikkekre, akad olyan, imádja a szaftos képeket és sztorikat, s bizony vannak olyanok, akik ugyan olvassák a celebvilág híreit, de semmi pénzért nem vallanák be. 

Kis túlzással kijelenthetjük, hogy az idei évet a TV2 elvitte A Nagy Ő című műsorával. Jákob Zoltán kegyeiért folytatott harc hatalmas érdeklődésre tartott számot, portálunk is többször foglalkozott a műsorral, ugyanis a szerelemkeresők között Kádár Enikő személyében cívisvárosi versenyző is volt. 

jákob zoltán, nagy ő
Jákob Zoltán
Forrás:  MW-archív

S bár végül nem ő nyerte el Jákob szívét, de többször nyilatkozott a Hajú Online-nak a műsor kapcsán, legutóbb akkor, miután kiderült, Betti és Zoli szakítottak: 

A tanga, a műmell és a szerelem

A milliárdos kegyeiért zajló küzdelemről szóló cikkek még Bódi Sylvi meztelen vagy tangás képeinél is népszerűbbek voltak. Ez nem vesz le semmit a debreceni születésű egykori playmate érdemeiből, hiszen mai napig nagyon sokan csorgatják nyálukat a modell képeire. Sylvi után idén a második legnépszerűbb hölgy az olvasóink körben Sári Évi volt, aki mellműtétéről vallott, de a Maldív-szigetekről posztolt kamu esküvőjével is igencsak felkorbácsolta a kedélyeket.

És itt van még nekünk VV Piros is, aki az OnlyFansen intim fotóival tarolt, de főzős műsorban is szerepelt idén. Ne feledkezzünk meg Megyeri Csilláról sem, akivel idén több minden is történt, többek között megverték a Campuson, majd a Sztárboxban ő osztotta a pofonokat.

Úgy tűnik, a párkereső realy-tiknek van létjogosultságuk, a RTL Házasodna a gazda című műsora is szépen pörgött, amiben a tizenkilenc éves debreceni Kerek Zsuzsanna végül elnyerte Kevin gazda szívét

A napokban jelentkezük még többek között az év legdurvább baleseteivel, de jövünk az óév legérdekesebb sztorijaival is. Korábbi összeállításainkat itt olvashatják: 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában