Helyi celeb

2023.03.03. 10:48

A debreceni VV Piros tarol intim fotóival az OnlyFansen: hatalmas összeget zsebelt be két hét alatt

A szőkeség szexi fotóiról kikéri édesanyja véleményét is, aki mindenben támogatja lányát.

Intim fotói népszerűek az OnlyFansen

Forrás: VV Piros-Archív

– Nem számítottam ilyen népszerűségre. Csaknem két hete regisztráltam az OnlyFans oldalra, és már egy hét után félmillió forintos bevételnél tartottam, azóta pedig szépen növekszik az összeg – fogalmazott a Haon megkeresésére a 27 éves lány, aki az RTL Kettőn jelenleg is futó Való Világ 11. évadában 47 napot töltött. Kiemelte, erotikus tartalmakat megoszt az oldalon, de pornográf dolgokat nem hajlandó közzétenni. – Jelenleg csaknem 152 felhasználó követi a bejegyzéseimet – hangsúlyozta. Hozzátette, vannak kedves emberek, de olyanok is ráírnak, akikkel a viselkedésük miatt nem kíván szóba elegyedni. Fontos számára, hogy mindig igényes tartalmakat osszon meg az oldalán, ezért szán arra is időt, hogy stúdiófotózáson vegyen részt.

VV Piros Debrecen haon
Szexi fotókat posztol magáról
Forrás: VV Piros-Archív

Mint elmondta, privátban is küld képeket, de maximum olyanokat, amin fehérneműben van: a meztelenkedés távol áll tőle. Úgy fogalmazott, mielőtt közzétesz egy-egy képet az oldalán, mindig kikéri azokról édesanyja véleményét. – A pénzkeresés céljából kezdtem el OnlyFans-el foglalkozni, azt nem tudom, meddig fogom csinálni, de azt igen: szexcsetelésre nem fognak rávenni – emelte ki VV Piros, aki azért ezzel példálózott, mert az elmúlt két hétben lett volna hasonlóra igény.

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában