Helyi közélet

2015.09.02. 20:06

Legfontosabb szerdai híreink

Hajdú-Bihar - A szerdai nap a menekülthelyzet okozta fokozódó feszültség jegyében telt. Legfontosabb napi híreink következnek.

Hajdú-Bihar - A szerdai nap a menekülthelyzet okozta fokozódó feszültség jegyében telt. Legfontosabb napi híreink következnek.

Debrecen – A Diószegi úton kedden történt tragikus baleset okai egyelőre tisztázatlanok. A furgon beszorult és életét vesztő sofőrjét a debreceni hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágóval.


Debrecen – Nálunk megtekintheti, hogy milyen programokkal várja Önt a cívisváros.


Debrecen - A DVSC-TVP vezetése úgy döntött, hogy a csapat piros mezén megjelentetik a debreceni ultrák közelmúltban elhunyt vezérének, Komáromi Gábor szignóját tisztelgésük és együttérzésük jeléül. Mint kiderült, a dresszeket a szezon végén elárverezik, s a bevételt a tragikus körülmények között elhunyt fiatalember özvegye, illetve születendő gyermeke kapja.


Debrecen - Az utóbbi napokban csend volt a Nagyállomáson, utoljára múlt hét csütörtökön érkezett egy nagyobb csoport. Körülbelül felére csökkent a menekültek száma, mindenki Németország irányába tart, folyamatosan hagyják el a befogadó állomást is.


Budapest - Migránsok egy csoportja a sínek mentén tiltakozott budapesti Kőbánya-Kispest vasútállomáson szerda reggel, rendőri intézkedésre volt szükség. A csoport tagjai nem akartak átszállni a debreceni állomás felé elindított szerelvényre.


Debrecen – A bevándorlók jár, a debrecenieknek nem jár éjszakai buszjárat? – kérdezi az olvasó.


Debrecen – Régi közművek lassítják a nyugati kiskörút második szakaszának építését.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában