Tragédia a Diószegi úton: hiába várták az iskolások a buszt

Akt.:
Tragédia a Diószegi úton: hiába várták az iskolások a buszt
© Fotó: Matey István
Debrecen – A Diószegi úton kedden történt tragikus baleset okai egyelőre tisztázatlanok. A furgon beszorult és életét vesztő sofőrjét a debreceni hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágóval.

A több mint négy órán át tartó helyszínelés és műszaki mentés idejére teljesen lezárták az útszakaszt. A forgalmat már a Diószegi út elején a Borzán Gáspár utca felé elterelték, a másik irányban pedig a Panoráma útra irányították.

A DKV Zrt. arról tájékoztatta lapunkat, hogy az útról lesodródott jármű vezetője a berobbanó szélvédőjétől szenvedett horzsolásos sérülésüket. A teljes útzár miatt a 30-as és 30I jelzésű autóbuszok csak a Jégcsarnok és a Diószegi út között közlekedtek. A másik irányból, azaz Bánk felől a több mint négyórás időtartam alatt egyáltalán nem közlekedett jármű, hiszen éppen a balesetet szenvedett utasok nélküli busz hozta volna őket Debrecenbe. Emiatt a tanítás első napján iskolába igyekvőknek is más módot kellett keresniük a megyeszékhelyre jutáshoz. Az autóbusz-közlekedés negyed 12 után állt helyre a Diószegi úton.

HBN–ÉP


Tragédia a Diószegi úton: meghalt egy furgon sofőrje
Debrecen – Furgon ütközött helyi járatú autóbusszal Debrecenben, a Diószegi úton kedd reggel.