Helyi közélet

2015.08.07. 19:36

Készülődvén a hétvégére, olvassa el pénteki híreinket!

Debrecen – Tömegbaleset volt a négyesen, folyik a bor és szól a jazz a Békás-tónál, Hosszú Katinka újabb mérföldköve. Íme a péntek színe-java!

Debrecen – Tömegbaleset volt a négyesen, folyik a bor és szól a jazz a Békás-tónál, Hosszú Katinka újabb mérföldköve. Íme a péntek színe-java!

Hat személygépkocsi ütközött össze Debrecen és Ebes között. Frontális karambollal kezdődött az egész, két embert kórházba vittek.


“Nekik legalább annyira türelmesnek kell lenniük velünk, mint nekünk, hisz mi is hibázunk, ügyetlenkedünk a számunkra új helyzetekben, de elnézőek, együttműködőek.” A Szent Damján Táborban jártunk.


A járókelők többsége csak a Burgundia út kétharmadánál jár, amikor pirosra vált a lámpa a zebrán. Közben az autók zöldet kapnak, és némelyik közéjük hajt. Olyan is akad, aki még dudál is azokra, akik nem tudnak futni.


A 902 lakosú település korábbi vezetője még nem tudta kihasználni a Start-munkaprogram adta lehetőségeket, amivel viszont utódja, Mező Gyula polgármester maximálisan élni tudott. Nem csoda, ha az emberek között járva folyamatosan dicsérik.


A hajdúhadházi rendőrök garázdaság elkövetése miatt őrizetbe vettek egy 31 éves férfit, aki nem bírt magával a járaton.


Hollie és Dave Smith nem hétköznapi lakodalmas táncot lejtett a násznépnek.


Csütörtökön este negyvennegyedik alkalommal kezdődött meg a Debreceni Jazznapok programsorozata; az ingyenesen hallgatható koncerteknek a nagyerdei Békás-tó környéke ad otthont.


Balogh Norbert szerint ha belövik ziccereiket, máshogy alakult volna a meccs.


Hosszú Katinka 2:06.18 perces országos csúccsal, az első helyen jutott a 200 méter hát döntőjébe a kazanyi vizes világbajnok- ság úszóversenyeinek pénteki napján.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában