Helyi közélet

2015.08.19. 19:08

Becsomagoltuk a szerdát, fogadják szeretettel!

Debrecen - Beharangoztuk a holnapi virágkarnevált, megnyílt a Farmer-Expó, de a Quaestor-károsultak is demonstráltak ma Debrecenben. Nézzük, mit hozott a szerda!

Debrecen - Beharangoztuk a holnapi virágkarnevált, megnyílt a Farmer-Expó, de a Quaestor-károsultak is demonstráltak ma Debrecenben. Nézzük, mit hozott a szerda!

Debrecen – A megfelelő szaktudás nélkülözhetetlenségéről, valamint a még több öntözhető mezőgazdasági terület szükségességéről beszéltek elsősorban a szónokok a XXIV. Farmer-Expó szerdai megnyitóján a Debreceni Egyetem Agrártudományi Központjában.


Debrecen – A zuhogó eső ellenére sokan vettek részt a Quaestor-károsultak demonstrációján szerdán délután, a Fórum előtti téren. A jelenlévők zsíros kenyeret osztottak az arra járóknak, megmutatva, hogy adni is tudnak. A szónokok és sorstársaik 100 százalékos kártalanítást követeltek.


Debrecen – A Kölcsey Központ adott otthont a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Miss Hajdú-Bihar elnevezésű szépségverseny döntőjének. Az idei verseny érdekessége, hogy a győztes elsőként képviselheti hazánkat a Miss Supranational világversenyen, Lengyelországban.


Debrecen – Tizenöt ismert nagykövet viheti jó hírét a negyvenhatodik Debreceni Virágkarneválnak.


Debrecen – Máté szerint a győzelemből kell erőt meríteni.


Debrecen – Patkányirtásra kölcsönkért puskából dördült el a lövés.


Debrecen – A napokban a Kálvin térnél sms-ben történő parkolás után mikuláscsomag várt az autó szélvédőjén. Amit kezdetben nem tudtam mivel magyarázni, mivel abban a tudatban voltam, hogy a mobilparkolásom még mindig tart. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol közölték: látják, hogy elindítottam a parkolást, csak hát rossz zónát ütöttem be az sms-be.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában