Jó formában van a Fradi, de a Loki is tud meglepetést okozni

Akt.:
Jó formában van a Fradi, de a Loki is tud meglepetést okozni
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Máté szerint a győzelemből kell erőt meríteni.

Három bajnoki ponttal gazdagodott a DVSC-TEVA együttese Diósgyőrben, s a győzelem mellett fontos kiemelni, végre nem kapott gólt a debreceni egylet. A mérkőzés egyik hőse Máté Péter volt, aki védő létére egy fejes góllal járult hozzá a 2–0-s diadalhoz.

– Örülök, hogy hozzá tudtam tenni a sikerhez, gólt szereztem, és nullára lehoztuk a találkozót, ami egy védő számára mindig fontos. Talán nem a legjobban indult az összecsapás, már ami a teljesítményünket illeti, de úgy érzem, végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést – emlékezett vissza a klub honlapján a bekk, aki kitért a szombati, Fradi elleni meccsre is.

– A Ferencváros jelenleg a legjobb formában lévő csapat az NB I-ben – vélekedik Máté. – Tulajdonképpen már januártól kezdve kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak. Erős csapat, kiváló játékosokkal rendelkeznek, a támadó szekciójuk kimondottan hatékony. Kombinatív futballt játszanak, jól érkeznek a kapu elé, tehát koncentráltan kell majd futballoznunk, mert veszélyesek. A DVTK otthonában elért sikerből kell erőt merítenünk. Reméljük, meglephetjük az FTC-t. Korábban már bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk jó eredmény elérésére az ilyen rangadókon.

HBN


Loki-ultrák nélküli rangadó
Debrecen – Minden adott lenne egy vérbeli derbihez, hiszen szombaton a Fradi látogat a Nagyerdei Stadionba. Sajnos mégsem lesz rangadóhoz méltó a hangulat…
hirdetés