Helyi közélet

2015.07.09. 18:58

A legfontosabb csütörtöki híreink

Hajdú-Bihar - Nem kell hosszasan böngésznie, oldalakat átlapozgatnia ahhoz, hogy rábukkanjon a csütörtöki megyei hírekre, itt egy helyen megtalálja a javát!

Hajdú-Bihar - Nem kell hosszasan böngésznie, oldalakat átlapozgatnia ahhoz, hogy rábukkanjon a csütörtöki megyei hírekre, itt egy helyen megtalálja a javát!

Az egyetem Kassai úti campusának egyik kollégiumi szobájában működött annak a kábítószer-terjesztő hálózatnak az elosztója, melynek felgöngyölítésébe májusban kezdett a rendőrség. A helyiségben 55 gramm zöld növényi származékot és 11 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak.


Hajdúszoboszló - Egyelőre kísérleti jelleggel Svédországban egy 4 kilométeres szakaszon, részben erózióvédelmi céllal tesztelik azt a mobil sátorgátat, amelyet kedden délután mutattak be a Magyar Vöröskereszt hajdúszoboszlói táborában.


Hajdú-Bihar – A dohánykereskedelem államosítása óta hét trafikot raboltak ki megyénkben.


Debrecen – A harminc éve alakult Vörös Kakas zenekar gitáros-énekesével, Nagy Tamással beszélgettünk.


Hajdú-Bihar – Trükkökkel tagadják meg az emberektől a vásárlástól elállás lehetőségét.


Debrecen – Idén is több százan jelentkeztek az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiájára.


Debrecen, Tiszafüred - Rendhagyó módon Tiszafüreden kezdődik az idei Debreceni Virágkarnevál: két feldíszített virágkocsit ugyanis már a pénteken kezdődő Tisza-parti Halas Napokon is láthat a közönség – jelentették be a két város vezetői csütörtökön.


Debrecen - Rangos elismerésben, Podmaniczky- díjban részesítette a Böszörményi út elején a közelmúltban szépen felújított egykori Hortobágy Malmot, jelenlegi Malom Hotelt és Éttermet tulajdonló céget a Város- és Faluvé-dők Szövetsége, (Hungaria Nostra).


Csaknem 100 belterületi utcában nincs aszfaltburkolat Debrecenben.


A hatósági ellenőrzések már megkezdődtek, de július 9-cel bezárólag idén még nem indítottak eljárást parlagfüves terület miatt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában