Helyi közélet

2015.06.25. 20:04

Erre kattintottak a legtöbben csütörtökön

Hajdú-Bihar - A mai nap vezérfonalát a debreceni közgyűlés döntései és vitatott napirendi pontjai adták, de ezeken kívül is bőven volt miről hírt adni.

Hajdú-Bihar - A mai nap vezérfonalát a debreceni közgyűlés döntései és vitatott napirendi pontjai adták, de ezeken kívül is bőven volt miről hírt adni.

A Nagyerdei Kultúrpark igazgatói posztjának kérdése, utcanevek sorsa, és diákok, pedagógusok elismerései kerültek terítékre a debreceni közgyűlés csütörtöki ülésén.


Szima Gábor, a DVSC Futball Szervező Zrt. elnöke az alábbi közleményt adta ki a DVSC ügyeivel kapcsolatosan az elmúlt napokban megjelent hírekkel összefüggésben.


További karokon búcsúznak a végzett hallgatóktól e hét végén a Debreceni Egyetemen. Pénteken gazdasági, egészségügyi, jogi szakembereket, illetve fogorvosokat avatnak; névsorukat alább olvashatják.


Sok dolgot félreértelmezett az ombudsmani jelentés a Terápiás Ház pszichiátere szerint. Dr. Samu Erzsébet nyugdíjazás előtt állóként vállalta, hogy megszólal, tartva attól, hogy az ügy árt a betegeknek és dolgozóknak egyaránt és tönkreteszi az alapvetően nyugodt, jó légkörű intézményt.


A munkahelyteremtést nevezte a kormány legfontosabb céljának Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Bárándon, ahol átadta az újrainduló tésztagyárat.


A Loki kikapott a Fraditól, reméljük, az Európa Liga-selejtezőn jobban teljesít.


Rendszeres sebességellenőrzést végeznek a Csapókertben, ott is főleg a 30 kilométer/órás sebességkorlá- tozással érintett utakon a megyei rendőr-főkapitányság munkatársai.


Noha eredeti tervei szerint csütörtökön elszállíttatta volna Munkácsy Mihály Golgota című festményét a debreceni Déri Múzeumból tulajdonosa, Pákh Imre most mégis úgy döntött: nyár végéig haladékot ad a magyar állam képviselőinek a kép megvételével kapcsolatos tárgyalásokra.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában