Helyi közélet

2015.05.20. 19:29

A szerdai nap 10 legfontosabb híre a HAON-on

Hajdú-Bihar - Vegyük elejét a hírek utáni kapkodásnak! Ide összegyűjtöttünk minden fontos információt, amelyet szerdán közétettünk, dőljön hátra és nyálazza át hírösszefoglalónkat!

Hajdú-Bihar - Vegyük elejét a hírek utáni kapkodásnak! Ide összegyűjtöttünk minden fontos információt, amelyet szerdán közétettünk, dőljön hátra és nyálazza át hírösszefoglalónkat!

Debrecen – Kis időkülönbséggel két koccanásos baleset történt szerda délelőtt a cívisváros két villamosvonalán. Mivel a rendőrségi helyszínelés idején a járatok nem közlekedhettek a teljes pályán, a járművek torlódtak, nem is kis bosszúságot okozva az utazóközönségnek.


Debrecen – A DEAC női futsal csapata idegenben 2-1-re verte a ZTE-Göcsejt, amellyel nemcsak az NB II-es bajnoki címet, de a feljutást is bebiztosította.


Debrecen – Nálunk megtekintheti, hogy milyen programokkal várja Önt a cívisváros.


Debrecen – Ma déltől láthatja újra együtt a Munkácsy-trilógiát a nagyközönség, bár a nyitáskor még nem kanyarogtak sorok a múzeum előtt.


Debrecen – Az egyetem és a város sportéletét is segíti az őszre megépülő sportközpont.


Mikepércs – A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a nőt, aki a megalapozott gyanú szerint élettársát késsel többször megszúrta, majd Mikepércsen felgyújtotta a férfi házát. A bíróság elrendelte B. Anna előzetes letartóztatását.


Hosszúpályi – Az akadémia egyik legfőbb célkitűzése, hogy az igényesebb élet perspektíváját megmutassa.


Debrecen – Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a másodfokon eljáró bíróság T. Lászlót és T. Róbertet emberölésért; a 2013 novemberében Tiszagyulaházán elkövetett cselekményükért kirótt büntetést fegyházban töltik le, feltételes szabadságra nem bocsáthatók.


A vihar miatt több megye számos járására, köztük a fővárosra is másodfokú riasztásokat adott ki a meteorológiai szolgálat szerda délután. Az érintett területeken már a következő órákban heves zivatarokra, felhőszakadásra kell számítani.


Debrecen - A jövő sztárjai mérkőznek, akik közül többen már a felnőttek között is letették névjegyüket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában