Megszúrta élettársát, majd annak házát is felgyújtotta egy nő Mikepércsen

Akt.:
Megszúrta élettársát, majd annak házát is felgyújtotta egy nő Mikepércsen
© Fotó: police.hu
Mikepércs – A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a nőt, aki a megalapozott gyanú szerint élettársát késsel többször megszúrta, majd Mikepércsen felgyújtotta a férfi házát. A bíróság elrendelte B. Anna előzetes letartóztatását.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály súlyos testi sértés bűntett kísérlet, zaklatás bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Anna mikepércsi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 7-én 11 óra 30 perc körüli időben Mikepércs egyik utcájában egy nő veszekedni kezdett az élettársával, akit a nála lévő konyhakéssel többször megszúrt. A férfi az utcán összeesett, amit látva a nő a helyszínről elmenekült. Az esetet látta egy, az utcában lakó férfi, aki bejelentést tett az esetről a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, valamint az 56 éves B. Annát bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították.

Az orvosszakértői vélemény alapján a szúrások következtében az 59 éves sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban élettársa cselekménye alkalmas volt arra, hogy a sértettnek súlyosabb sérüléseket okozzon. A megalapozott gyanú szerint a terhelt a sértettet négyszer szúrta meg. A nyomozók B. Annát súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd szabadon bocsátották.

Ezt követően 2015. május 11-én 18 óra körüli időben B. Anna egy baltával a kezében féltékenységből ismét veszekedni kezdett élettársával, akit megöléssel fenyegetett, ezért az 59 éves férfi ijedtében otthonából elmenekült. Ezután a nő a férfi házában található ágyat felgyújtotta, ahonnan a tűz átterjedt az ingatlan többi részére is.


Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A helyszínre érkező tűzoltók eloltották a tüzet, azonban a ház lakhatatlanná vált.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,hirdetés