Helyi közélet

2015.02.12. 20:08

Csütörtöki hírszemle a HAON-on

Hajdú-Bihar - A lehetetlennel kellene szembenézünk, ha megpróbálnánk összefoglalni, mi minden történt csütörtökön Hajdú-Bihar megyében. Azért hátha sikerül... Fogadják szeretettel hírcsokrunkat!

Hajdú-Bihar - A lehetetlennel kellene szembenézünk, ha megpróbálnánk összefoglalni, mi minden történt csütörtökön Hajdú-Bihar megyében. Azért hátha sikerül... Fogadják szeretettel hírcsokrunkat!

Debrecen - A buszokon már kipróbálta a DKV, de félreértések sorozatához vezetett.


Debrecen - Gazdaságosan termeszthető és finomításra alkalmas fehérjenövények nemesítése a célja a Debreceni Egyetemen indult kezdeményezésnek.


Debrecen - Handó Tünde szerint több szempontból is követendő a debreceni bírói gyakorlat.


Tiszacsege - Épületfelújítás, térfigyelő-kamerarendszer tesztelés és rendvédelmi kiállítás Tiszacsegén.


Debrecen - Barbár módon elpusztította a Nagyerdő védett parkerdei részének aljnövényzetét a közmunkásokat foglalkoztató Dehusz. A munkát ráadásul engedély nélkül végezték – jelentette ki Gondola Zsolt, a Civil Fórum Debrecen Egyesület elnöke. Mint fogalmazott felháborító, hogy hozzá nem értés miatt több növény és állat élőhelyét teljesen tönkretették.


Debrecen - Nem szükséges magáncéget megbízni olyan munkával, amit közfoglalkoztatottak is el tudnak végezni. Interjú Barcsa Lajossal, Debrecen alpolgármesterével.


Debrecen - A megyeszékhelyen nem érezhető a délről érkező menekülthullám hatása.


Debrecen - „Ha egy magyar vállalkozó céget akar alapítani nálunk, azt hat nap alatt megteheti” – utalt a befektetőbarát üzleti környezetre a török nagykövetség kereskedelmi tanácsosa a csütörtöki magyar-török üzleti konferencián a megyei kereskedelmi és iparkamara székházában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában