Helyi közélet

2014.07.22. 08:23

Már csak egyet kell aludni…

Debrecen - …és beindul a régió legjelentősebb nyári zenei-kulturális fesztiválja, a Campus Fesztivál.

Debrecen - …és beindul a régió legjelentősebb nyári zenei-kulturális fesztiválja, a Campus Fesztivál.

A július 27-ig tartó rendezvény a Nagyerdei Stadionnál várja a látogatókat.

A Nagyerdei körút Pallagi út felőli oldalán építik fel a rendezők a fesztivál főbejáratát, ahol kerékpártároló, csomagmegőrző és helyszíni jegyvásárlási lehetőség is várja a közönséget, valamint az előre megváltott belépők karszalagra váltása is ott történik majd. A kapu szerdán 14 órakor nyílik, ekkortól vehetik birtokba a vizesblokkokkal felszerelt kemping területét is a sátrazók, akik vasárnap délelőtt tízig pihenhetik ki ott az utolsó este fáradalmait. Kijutni egyébként a fesztiválra ingyenes party villamossal is lehet, a Nagyállomástól induló járatok délutánonként és kora este minden órában indulnak a fesztiválozók kiszolgálására.

A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy aki teheti, a tömegközlekedést vagy a kerékpározást válassza, a fesztivál ideje alatt ugyanis a Nagyerdőn és a környező utcákon is fokozott rendőrségi ellenőrzésekre számíthatnak az autósok.

A fűre nem engedjük be a tömegeket, a stadion északi részén található rendezvénytermet vonjuk be a fesztiválhelyszínek közé, valamint a déli lelátó tetején lesz egy kisebb színpad a stadionon belül, ami a lelátót nem, csak a kerengőt érinti, viszont a büfék tudnak üzemelni és a szociális blokkokat is használhatják a fesztiválozók” – nyugtatta meg azokat Páll László, a Campus műszaki igazgatója, akik kicsit is félve gondolnak az új stadion belső terére.

A több mint négyszáz zenei, kulturális, sport- és szabadidős program a négy napon keresztül folyamatosan várja a fesztiválozókat, egész napos kikapcsolódást biztosítva.

De ha valaki esetleg a vízbe is belecsobbanna, annak sem kell messzire mennie, ugyanis a Nagyerdei Strand és a mediterrán élményfürdő is fél áron látogatható az aznapi napijegyekkel vagy a bérletekkel.

HBN–SZL


07.07.2014 | Debrecen - Tűzgyújtás gyufa és szikra nélkül, óriás szappanbuborék és pszichológiai tanácsadás is lesz az egyetem standjainál az idei Campus Fesztiválon.


08.07.2014 | Debrecen, 2014. július 8., kedd (MTI) - Az új debreceni Nagyerdei Stadionban és környékén, remélhetőleg a végleges helyén rendezik meg július 23. és 27. között a Campus Fesztivált - közölte a cívisváros polgármestere kedden a helyszínen rendezett sajtótájékoztatón.


09.07.2014 | Debrecen - Idén is jön Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja Debrecenben a Nagyerdőn.


11.07.2014 | Debrecen - Világsztárok veszik birtokba a több mint ezer négyzetméteres partycsarnokot.


15.07.2014 | Debrecen - Megkezdődtek a jövő héten szerdán induló Campus Fesztivál előkészületei.


18.07.2014 | Debrecen - A Campus Fesztivál zavartalan lebonyolítása érdekében forgalomkorlátozás lesz a Nagyerdőn, mely jelentősen érinti az autóbusz-közlekedést is.


Debrecen - A Koven egy különleges, elektronikus zenei „hangszert” hoz majd Debrecenbe.


Debrecen - A Nagyerdei Stadion szomszédságában, július 23-tól 26-ig tartó rendezvényen a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a múlt évhez hasonlóan idén is képviselteti magát a civil faluban.


Debrecen - Szerdán kezdődik Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja Debrecenben a Nagyerdőn. A Nagyerdei Stadion rekonstrukciójának köszönhetően a Campus Fesztivál megújult környezetben, még magasabb színvonalon, igényes helyszínen várja látogatóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában