A legkomfortosabb fesztivál az országban

Kósa Lajos és Miklósvölgyi Péter
Kósa Lajos és Miklósvölgyi Péter - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Megkezdődtek a jövő héten szerdán induló Campus Fesztivál előkészületei.

A Campus Fesztivál júliusban az az esemény, ahol tényleg az összes ismerőssel, baráttal, rokonnal össze lehet futni, ez a legnagyobb nézőszámú, többnapos társasági eseménye a régiónak.

– A fesztivál népszerűségét jelzi, hogy a London–Debrecen repülőjárat jegyárai a rendezvény előtti, és az azt követő napokban a legmagasabbak, vagyis a külföldön dolgozó magyarok erre az alkalomra időzítik a hazautazást, a Campus a találkozási pont számukra – közelített a rendezvényhez egy érdekes aspektusból Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

A tavalyihoz képest nagyobb terület korszerű és igényes infrastruktúrájával tovább növeli a látogatók kényelemérzetét, erre a szervezők idén is kiemelt figyelmet fordítanak. – A nagyszínpad az egyetlen hely, ahol gyepszőnyegen kell nézni a koncerteket, az összes többi helyszín abszolút „esőbiztos”. A térkövezett területek, a fedett sátrak és a stadion korszerű infrastruktúrája egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy azt mondhassam, a Campus Magyarország legkomfortosabb fesztiválja, ahová DJ Antoine a magángépével érkezik.

A szolgáltatóktól kapott visszajelzések is abszolút pozitívak, olyan kulturált fesztiválnak tartják, ahol élmény a szórakozás. Ezért is van évről évre több vendégünk nemcsak a régióból, de az ország távolabbi pontjairól is.

Miklósvölgyi Péter lapunkat úgy tájékoztatta, hogy a fesztivál területén már megkezdődtek az előkészületek, az építkezés teljes intenzitással pedig hétfőn indul be, akkor már az autósoknak arra kell számítani, hogy a munkák miatt a Nagyerdei körül az Ady Endre út és Pallagi út közötti szakaszát lezárják.

HBN-SZL

Címkék: