Welcome to Campus Fesztivál!

Tavalyi felvételünk a fesztiválozókról
Tavalyi felvételünk a fesztiválozókról - © Fotó: HBN
Debrecen – Világsztárok veszik birtokba a több mint ezer négyzetméteres partycsarnokot.

A hazai zenei élet legismertebb és feltörekvő csapatai mellett külföldi sztárokkal is találkozhat a közönség a Campus Fesztiválon július 23–27. között a Nagyerdőn. A Nagyerdei Stadion környezetébe visszaköltöző Campus Fesztivál idén új programhelyszínt avat, a több mint ezer négyzetméteres partycsarnokot, a Telekom Hallt, melyet világsztárok vesznek majd birtokba.

Külföldi előadók

Először lép közönség elé Debrecenben a svájci DJ Antoine, aki péntek éjjel nyomja majd legnagyobb slágereit, melyeknek akár több mint százmilliós megtekintése is van a legnépszerűbb videomegosztó oldalon. A svájci elektronikus színtér legismertebb figurája zenéjén kívül az óráit, ruháit, cipőit és hajzseléjét viszi magával a turnékra, és talán kevesen tudják, de kedvenc itala a víz, ami sok energiát ad neki a pörgésben, amiben pontosan két hét múlva a Campuson sem lesz hiány. DJ Antoine fesztiválprogramjából nem hiányozhatnak majd legnépszerűbb alkotásai, így a Ma Chérie és a Welcome To St. Tropez is megmozgatja majd a bulizókat.

Vidám hangulatú zene

Szintén pénteken, ám kicsit korábban, még a Quimby koncertje előtt játszik a fesztivál nagyszínpadán a dán The Asteroids Galaxy Tour, melynek tagjai vidám hangulatú, stílusokon átívelő – az alternatívtól az elektronikuson át a popig – zenéjükkel teremtenek majd kiváló hangulatot az estéhez, éjszakához. Az Around the Bend vagy a Golden Age című dalokat mindenki ismeri, ugyanis a világ legerősebb márkáinak voltak reklámzenéi.

HBN-SZL


Campus, újításokkal
10.06.2014 | Idén július 23-27. között kerül megrendezésre Debrecenben a Campus Fesztivál. És ebben az évben az állatkert és a vidámpark területéről elköltözik a Campus, a régi-új helyszínen, a Nagyerdei Stadion körül lesz idén a fesztivál.


Campus Fesztivál 2014-ben is
09.07.2014 | Debrecen – Idén is jön Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja Debrecenben a Nagyerdőn.


Július végén Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőben
08.07.2014 | Debrecen, 2014. július 8., kedd (MTI) – Az új debreceni Nagyerdei Stadionban és környékén, remélhetőleg a végleges helyén rendezik meg július 23. és 27. között a Campus Fesztivált – közölte a cívisváros polgármestere kedden a helyszínen rendezett sajtótájékoztatón.


Itt a nyár, dübörög a fesztivál!
07.07.2014 | Debrecen – Tűzgyújtás gyufa és szikra nélkül, óriás szappanbuborék és pszichológiai tanácsadás is lesz az egyetem standjainál az idei Campus Fesztiválon.


Dumás lesz a Campus
04.07.2014 | Debrecen – Dumaszínház nevettetői idén is jönnek a Campus Fesztivál.