Pezsgőfürdő a Campuson

Akt.:
A dán The Asteroids Galaxy Tour gumicukrokat is kért
A dán The Asteroids Galaxy Tour gumicukrokat is kért - © Fotó: Getty Images
Debrecen – A Koven egy különleges, elektronikus zenei „hangszert” hoz majd Debrecenbe.

Holnapután indul a nyár legnagyobb bulija, a négynapos Campus Fesztivál a Nagyerdőn, amelynek építése miatt a mától a Nagyerdei körút Pallagi út és Ady Endre út közötti szakaszát lezárták. A szervezők a külföldi sztárok igényeire is felkészültek.

A dj a buli hevében…

Az egyik leghíresebb dal a Welcome to St. Tropez előadója, nem a francia Riviéráról, hanem Zürichből érkezik a Campus Fesztiválra. A svájci sztár, DJ Antoine péntek éjjel nyomja a bulit a több mint ezer négyzetméteres Telekom Hallban. A világ legjobb dj-i között számon tartott előadó fellépéseinek szokásait Debrecenben is megtartja: például luxuspezsgőt locsol majd a buli hevében a közönségnek. DJ Antoine a fesztiválszervezőkhöz eljuttatott kérései között külön rajz mutatta, milyen ágyat kell neki a cívisvárosban biztosítani.

Medvecukorízű gumicukor

A péntek este nagyszínpad külföldi bandája, a vidám hangulatú zenét játszó dán The Asteroids Galaxy Tour zöldségekben és gyümölcsökben gazdag ételeket szeretne a fesztiválon enni, illetve gyümölcsös és medvecukorízű gumicukrot egyaránt kértek a szervezőktől. Hiába felkapott sztár azonban Wankelmut, visszafogott kinézete szerény belsőt is takar, semmi extra igénye nem volt a Campusra. Az Egyesült Királyságból érkező, drum and bass formáció, a Koven egy olyan eszközt hoz el Debrecenbe, amit igen ritkán látni élőben: a focilabdához, diszkógömbhöz hasonló AlphaSphere elektronikus zenei „hangszert”.

Nyitás délután kettőkor

A fesztivál szerdán 14 órakor nyitja kapuit, a négy nap alatt körülbelül negyven programhelyszín várja a látogatókat, közel százötven zenei eseménnyel és a több mint háromszáz egyéb programmal, melyeknek köszönhetően napközben is tartalmas kikapcsolódást kínál a fesztivál minden korosztály számára.

HBN-SZL


Forgalmi változások és közlekedés a Campus Fesztivál ideje alatt
18.07.2014 | Debrecen – A Campus Fesztivál zavartalan lebonyolítása érdekében forgalomkorlátozás lesz a Nagyerdőn, mely jelentősen érinti az autóbusz-közlekedést is.


Hazai headlinerek helyszíne
17.07.2014 | Debrecen – Lukács Laci az EFOTT-ról üzent „haza”, a Campus látogatóinak.


A legkomfortosabb fesztivál az országban
15.07.2014 | Debrecen – Megkezdődtek a jövő héten szerdán induló Campus Fesztivál előkészületei.


Welcome to Campus Fesztivál!
11.07.2014 | Debrecen – Világsztárok veszik birtokba a több mint ezer négyzetméteres partycsarnokot.


Megkérdeztük: Melyik zenekart várja leginkább a Campus fesztiválon?
10.07.2014 | Debrecen – Nagyon szívesen kilátogatnék, azonban egyéb elfoglaltságok miatt idén ez nem fog megvalósulni. A zenei felhozatal igen színesre sikerült, így bármely napra szívesen elmennék – osztotta meg velünk Faragó Vanda.


Campus Fesztivál 2014-ben is
09.07.2014 | Debrecen – Idén is jön Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja Debrecenben a Nagyerdőn.