Uncategorized

2012.09.28. 13:14

Árpád Vezér Általános Iskola

A SZAVAZÁSNAK MÉG NINCS VÉGE! SZAVAZATOK AZ ÁRPÁD VEZÉR ÁLTALÁNOS ISKOLÁRA! HISZ MINDENKI TUDJA, HOGY ENNÉL JOBB SULI NINCS A VILÁGON!

A SZAVAZÁSNAK MÉG NINCS VÉGE! SZAVAZATOK AZ ÁRPÁD VEZÉR ÁLTALÁNOS ISKOLÁRA! HISZ MINDENKI TUDJA, HOGY ENNÉL JOBB SULI NINCS A VILÁGON!

"Árpád Vezér Iskolánk; ez a mi nagy tanodánk!"

Úgy gondolom ez az iskola nagyon jó. A tanárok nagyon jók, nagy tudással és szeretettel adják át a tananyagot, az ismereteket nekünk. Iskolánk sok versenyben kiemelkedő helyezést ér el. A tanórai foglalkozások mellett számos tanórán kívüli foglalkozások közül választhatunk, rengeteg szakkörben okosodhatunk pl. sakk, dráma, énekkar, informatika, matematika, földrajz, természetjáró kör, művészeti kör. Ötödik osztálytól második idegennyelvként felvehetjük a franciát, az angolt, vagy a németet. Az énekkarunkkal már sokszor, sok helyen felléptünk különböző produkciókkal. Az iskola rendszeresen szervez erdei iskolai programokat, természetjáró túrákat, télen sí, nyáron vízitúrákat, nyelvi táborokat. Számos sportolási lehetőség közül is választhatunk pl. kosárlabda, foci, küzdősport, tenisz. Emellett egész évben sok-sok program vár ránk pl. Diákbál, Farsang, Mese napja, Árpád hét és még sorolhatnám.

Sok szeretettel ajánlom mindenkinek ezt az iskolát. A gyerekek itt a tanuláson kívül is jól szórakoznak, mert minden hónapban minimum egy program szokott lenni. Az iskolán belüli- és kívüli versenyekről is sikerélményekkel térhetünk haza. Ha nem is nyerünk, akkor sem búslakodunk, hisz a részvétel számít és, hogy jól érezzük magunkat.

Honlapunkon www.arpadvezer.sulinet.hu oldalon még többet megtudhatnak az iskolánkról, programjainkról, tanárainkról, és minden másról, ami az iskolával kapcsolatos dolog.

Kérünk mindenkit, SZAVAZZON AZ ÁRPÁD VEZÉR ÁLTALÁNOS ISKOLÁRA, mert ez Debrecen egyik legjobb általános iskolája!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!