szon-sportoldal

2008.05.07. 13:55

Katona: Győzzön a jobb!

<p>Nyíregyháza - Katona Brigitta elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy csütörtökön is lesz Betonút-NRK Nyíregyháza–Vasas meccs a bujtosiban.</p>

A keddi női röplabda döntő negyedik felvonásán az ötödik szettben 11:11 után három kulcsfontosságú pontot ért el Katona Brigitta, a nyíregyháziak válogatott játékosa. Csütörtökön ott folytathatja, ahol abbahagyta...

– Úgy mentünk a Folyondár utcába, hogy igenis lesz ötödik meccs! Utoljára négy éve sikerült a Nyíregyházának öt játszmában legyőznie a Vasast. A lehető legjobbkor szakadt meg a sorozat. Most eszem ágában sincs fogadkozni, éppen az a szép az egészben, hogy egy kőkemény ellen lépünk pályára, és nem mehetünk velük szemben biztosra. Bár nem lehet, de nyugodtan két aranyat is kioszthatnának. Győzzön a jobb!

A Betonút-NRK NyíregyházaVasas női röplabda bajnoki döntő ötödik, mindent eldöntő mérkőzéséről csütörtökön 18 órától szokás szerint élőben számolunk be a Szabolcs Online-on.

Erdősné: Jöhet a tizenharmadik!
Erdősné Balogh Erikán, a Betonút-NRK Nyíregyháza erősségén sok múlik. Meccsről meccsre nagy teher nehezedik rá, játékintelligenciája gyakran magával ragadja a társakat is.

Botos: Küldjék az erőt!
Botos Fruzsina újabb diadal részese lehet. A Betonút-NRK Nyíregyháza egyik meghatározó játékosa nyerő típus, ezt a keddi, budapesti mérkőzésen is bizonyította.

Kötélidegekkel Kötélék ellen
Ha bírják cérnával, hatodszor lehetnek bajnokok a nyíregyházi röplabdáshölgyek.

Nyert az NRK!
Egy dobásra maradt a Betonút-NRK női röplabdacsapatának – nyernie kellett ahhoz, hogy kikényszerítse az ötödik, mindent eldöntő mérkőzést a Vasas elleni bajnoki fináléban!

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!