szon-sportoldal

2008.04.18. 10:29

Más lesz ez a meccs – Pesten

<p>Mint a karikacsapás. A Betonút-NRK női röplabdacsapata a három győzelemig kiírt bajnoki elődöntő első, bujtosi csarnokban rendezett ütközete során látványos teljesítménnyel mért csapást (3:0) a BSE-re. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/mas-lesz-ez-a-meccs--pesten/cn/szon-news-km_01-20080418-095642"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Noha benne volt a pakliban, hogy egész estébe nyúló csatát vívnak a felek – a nyírségiek jóvoltából egyoldalúra sikeredett a parti, amit, persze ők egyáltalán nem bánnak.

– Az eredménnyel mindenképpen elégedett vagyok: a második szettben ismét bekövetkezett az a hullámzás a játékban, ami egyébként jellemzi a csapatot, ugyanakkor dicséret illeti, mert képes volt hamar váltani – summázott Ludvig Zsolt, a Nyíregyháza edzője. – Immár nem előszőr bizonyítja a társaság, hogy a végjátékban nagyon tud koncentrálni, így történt a kritikus periódusban is, ezzel gyakorlatilag eldöntötte a meccset.
Szombat este újfent egymásnak feszül a két hölgykoszorú, mégpedig a fővárosban.

– Nyilvánvalóan ez egy teljesen más mérkőzés lesz – jósolta Ludvig Zsolt. – Azt gondolom, a párharc nyitányán sikerült meglepni a BSE-t, most viszont újra meg kell törni az ellenfelet. Mindenesetre a lélektani előny nálunk van, nyertünk hazai pályán, amennyiben idegenben is a rivális fölé kerekedünk rendkívül kedvező helyzetbe, a finálé közelébe kerülünk...

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!