szon-sportoldal

2008.04.28. 13:27

Erdősék arany élete

<p>Szerdán kezdődik a Betonút-NRK–Vasas női röplabda bajnoki döntő.</p>

Hallgatni arany. Beszélni persze lehet róla. Erdősné Balogh Erika, a Betonút-NRK Nyíregyháza csapatkapitánya öt bajnoki, hat Magyar Kupa- és egy Interliga-aranyérem után a tizenharmadik legfényesebb medáljára vágyik.

– Még mindenkinek élénken él az emlékezetében a márciusi kupadöntő, amelyen az utolsó pillanatig kiélezett, két és fél órás meccsen kaptunk ki öt szettben. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy meddig tart majd a bajnoki finálé. Természetesen az lenne a legideálisabb, ha egymás után háromszor nyernénk, de bármi előfordulhat. Még az is, hogy négy öt játszmás meccset követően a május 8-i találkozó dönt – fejtegette Erdősné Balogh Erika, aki nagyon motivált, szeretné gyarapítani aranykollekcióját.

Erdősné fia, Zoltán, az Arany diákjaként az SZKSE-Nyírsuli színeiben a kézilabda OSB hatos döntőjébe jutott. Lánya, Zsófi a Bem röplabdásaival készül a IV. korcsoportos diákolimpiai fináléra. S hogy teljes legyen a családi érintettség: férje szokás szerint jegyzőkönyvvezetőként vesz részt aktívan a szerdán 18 órakor kezdődő bajnoki döntőn.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!