szon-sportoldal

2008.04.10. 08:49

Az Ófehértó izgalmassá teheti a bajnokságot

<p>A labdarúgó megyei másodosztály 21. fordulójában az Ófehértó–Demecser rangadó viszi a prímet – akár a bajnoki cím sorsáról is dönthet a Díjözön-csoport csúcstalálkozója.</p>

Díjözön-csoport
Tippel:Simon József, az Ófehértó ügyvezetője.
Vasárnap (kezdés: 15.00). Bököny (15.)–Nyírmihálydi (4.): – A vendégek az esélyesek, még akkor is, ha Bökönyben nem könnyű játszani.
Kölyök SC (13.)–Nyírgyulaj (10.): – A hazaiak fontos győzelmet arattak a múlt héten, a vendég szerintem többre képesek az eddig mutatottnál. Küzdelmes mérkőzésen döntetlenre tippelek.
Kék (6.)–Kállósemjén (12.): – Nem sikerült a múlt hét egyik csapatnak sem, itt a javítás lehetősége, ahol a hazaiakat érzem esélyesebbnek.
Szakoly (2.)–Nyírlugos (9.): – A hazaiak, ha bajnokok akarnak lenni, akkor minden mérkőzést nyerniük kell!
Nyírpazony (7.)–Kálmánháza (5.): – A Nyírpazony újoncként eddig kiválóan teljesített, Kálmánháza szintén remekel a bajnokságban. Küzdelmes mérkőzésen a pillanatnyi forma és a hazai pálya előnye dönthet
Levelek (8.)–Apagy (16.): – Szomszédvári rangadó, amelyen általában minden eredmény elképzelhető. Most viszont minden ész érv a hazaiak mellett szól.
Nyírvasvári (14.)–Nyíribrony (11.): – A Nyírvasvári hétről hétre jobb teljesítmény mutat, a vendégek viszont még nem lábaltak ki a hullámvölgyből. Ezek alapján hazaiak tovább folytathatják a pontgyűjtést.
Ófehértó (3.)–Demecser (1.): – Bízunk a tavaszi jó szereplésünk folytatásában, nyerni szeretnénk a bajnokesélyes ellen, ezzel is szorosabbá és izgalmasabbá téve a további folytatást.

Kerekes-csoport
Tippel: Sós Sándor, a Pusztadobos edzője.
Vasárnap (kezdés: 15.00). Anarcs (14.)–Fényeslitke (6.): – Hiába jobb csapat a Litke, idegenben olyan rossz, mint az anarcsi pálya.
Gyulaháza (1.)–Vaja (4.): – Korrekt játékvezetés – iksz.
Mezőladány (12.)–Jéke (7.): – A mesteredző „pontatlanul” távozik.
Nagydobos (16.)–Komoró (15.): – Ha a hazaiak középen kicserélődnek – nyerhetnek.
Újdombrád (10.)–Tiszamenti SE (13.): – A nagypálya nagy hátrányt jelent a vendégeknek.
Rohod (9.)–Ajak (8.): – A két edző aligha fog összeveszni – döntetlen.
Pap (5.)–Pátroha (11.): – Osztálykülönbség a hazaiak javára, de meg kell tanulniuk, a játékvezető szakítja meg a játékot!
Pusztadobos (3.)–Dombrád (2.): – A Dombrád ellen gólkülönbséget javítunk, most elég a győzelem is!

Sandra Bútor-csoport
Tippel: Czuprák László, a Méhtelek edzője.
Szombat (kezdés: 15.00). Sonkád (5.)–Vámosoroszi (9.): – A hazaiaknak jó labdarúgóik vannak, a vendégeknek jó küzdő csapatuk – jó meccsnek ígérkezik. Nábrád (4.)–Kocsord (7.): – A hazaiak fiatalos lendülete győzelmet érhet.
Tyukod (12.)–Tunyogmatolcs (6.): – Kedves tyukodi pajtások, nagyon nehéz kilencven perc vár rátok!
Méhtelek (10.)–Porcsalma (15.): – Csak a győzelem elfogadható eredmény, de ehhez komoly teljesítményjavulásra lenne szükség. Bizakodjunk!
Vasárnap (kezdés: 15.00). Nyírmeggyes (3.)–Szatmárcseke (11.): – A meggyesiek legutóbb hazai pályán nem tudták érvényesíteni a papírformát. Most sikerül?
Ópályi (14.)–Tiszakóród (8.): – A vendégek pontot szerezhetnek, ha elcsitulnak a Kóród felett tornyosuló viharfelhők.
Tarpa (2.)–Tisztaberek (13.): – Az előző forduló után önbizalomhiányban egyik csapat sem fog szenvedni. A házigazda esélyesebb, ugyanakkor a vendégeknek nincs vesztenivalójuk...
Szabadnapos: Nyírcsaholy.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!