szon-sportoldal

2008.03.25. 10:07

Simon elsimította a ráncokat

<p>Közel fél év után nyert újra bajnokit a tuzséri labdarúgócsapat a másodosztályban. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/simon-elsimitotta-a-rancokat/cn/szon-news-km_01-20080325-094041"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Kiböjtölték. Szeptember 29-e után újra nyert a Tuzsér a labdarúgó másodosztályban. Akkor és szombaton is Simon Gergely gólja ért három pontot. A Mezőkövesd elleni hazai meccsen csereként állt be, és a 88. percben döntötte el a mérkőzést.

– Óriási volt a küzdelem a nagy sárban, már az elején érezni lehetett, hogy amelyik csapat gólt szerez, azzal akár győzhet is. Nem játszottunk jobban, mint máskor, de ezúttal a szerencse is mellénk szegődött – kezdte értékelését Virovecz Pál, a Tuzsér edzője. – Szabó I., Babjak és Simon is sérüléssel bajlódott hétközben, de vállalták a játékot, és bár szeretett volna pályára lépni Szilágyi K. is, nem kockáztattunk.

Dobó kapusbravúrjai stabilitást adtak a védelemnek, kimondottan jó volt Szabó I., de éppúgy pozitív jelzővel lehet illetni Sipos, Jeddi és Ur teljesítményét. Jóformán az egész együttes dícsérhető, mindenki átérezte a mérkőzés fontosságát. Az 52. perctől Udvari kiállítása miatt emberelőnyben játszottunk, ez is a mi malmunkra hajtotta a vizet. Hozzánk hasonlóan a Tököl is nyert, a BKV Előre viszont kikapott, így már csak egy pont a hátrányunk velük szemben.

Sipost beválogatták

Nem felejtették el az utánpótlás válogatottnál Sipos Tamást azóta

sem, hogy Nyíregyházáról kölcsönbe került Tuzsérra. Az U21-es nemzeti

együttes védőjére számít Sisa Tibor szövetségi edző, szerdán fél

négytől lépnek pályára a fiatalok Horvátországban a házigazdák hasonló

korosztályának képviselői ellen egy barátságos meccs keretében.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!