szon-sportoldal

2008.03.20. 10:13

Koncz László lövéseit rettegik

<p>Négy bajnoki mérkőzésen ötvenhárom gólt lőtt a fehérgyarmati kézilabdázó, jelentős mértékben hozzájárulva a gárda jó szerepléséhez a tavaszi idényben.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/koncz-laszlo-loveseit-rettegik/cn/szon-news-km_01-20080320-101101">A gyarmati csapat tavaszi mérkőzésinek tudósítása letölthető: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Egyszerűen nagyszerű, amit Koncz László produkál. A Fehérgyarmati VSE-Fevill NB II-es férfi kézilabdacsapatának bombázója a tavaszi nyitányon kilencszer köszönt be a Mátészalkának, majd tizennégyszer volt eredményes Heves elleni összecsapáson, a Balmazújvárosnak tizenhét, míg legutóbb a Füzesabonynak tizenhárom gólt lőtt! Naná, hogy az Észak-keleti csoport góllövőlistájának élére rakétázott – nem mellékesen másodikként a momentán szalkai színekben tündöklő Kun Lászlót jegyzik eme rangsorban.

– Természetesen nem számítottam ilyen teljesítményre, nyilvánvaló, hogy mindehhez kellett a csapattársak segítsége – fogalmazott felettébb diplomatikusan Koncz László, a negyedik helyen posztoló FVSE huszonhárom éves balátlövője. – Jó néhány, még nálam is fiatalabb játékos szerepel jelenleg a Gyarmatban, mivel én az NB I B-ben is szóhoz jutottam, a rutinosabbak közé számítok, így, persze többet vállalok, amit alighanem elvárnak tőlem. Az Újváros ellen szerzett tizenhét gól a csúcs, nem emlékszem, hogy korábban ennyiszer betaláltam volna bármelyik meccsen, ezt nehéz is lesz túlszárnyalni. Egyébként nem vettem észre, hogy a riválisok különösebben készülnének rám, hogy őszinte legyek, ennek eddig jelét se tapasztaltam. Amúgy sem az én szerepem a fontos, a csapat sikerét tekintem lényegesnek, ugyanakkor nem tagadom, szívesen játszanék magasabb osztályban, ha lehetőség adódna, akár külföldön is kipróbálnám magam.
- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!