Szabolcs-Szatmár-Bereg

2018.01.25. 13:51

Bejelzett a szonda az újfehértói buszsofőrnél

Hajdúdorog - A rendőrök a balesetek megelőzése és az ittas vezetők kiszűrése érdekében végeztek ellenőrzést a hajdú-bihari városban.

Hajdúdorog - A rendőrök a balesetek megelőzése és az ittas vezetők kiszűrése érdekében végeztek ellenőrzést a hajdú-bihari városban.

A rendőrök január 24-én Hajdúdorogon finn módszerrel ellenőrizték a járművezetőket. Az ittasság ellenőrzés keretében a járőrök 133 sofőrrel szemben alkalmaztak alkoholszondát, ittasság gyanúja egy emberrel szemben merült fel. Egy autóbusz sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értékel mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra. Az autóbuszon utasok nem tartózkodtak. Az újfehértói lakossal szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Az ellenőrzés során a rendőrök több esetben tapasztalták, hogy Hajdúdorog és Hajdúböszörmény között, a 3502-es számú úton több olyan nehéz tehergépjármű közlekedett, amelyek jogosulatlanul vették igénybe az útszakaszt. A szabálytalan sofőrökkel szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!