Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.05. 06:12

Zebra? Oda se neki! Üssük el!

<p>Nyíregyháza - Kicsit durván hangzik, mégis úgy tűnik, erre gondolnak az autósok Nyíregyházán, az Országzászló tér melletti gyalogátkelőhelyeknél, mikor közlekednek.&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-zebra-gyalogatkelo-veszelyes-orszagzaszlo-ter-nyiregyhaza_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Találós kérdés: Nyíregyházán, az Országzászló tér melletti gyalogátkelőhelyeknél három perc alatt, két zebránál hány gyalogos kerül majdnem az autó-kerekek alá? Mi meglestük, lesse meg Ön is:

Kapcsolódó cikkek:

  • Vigyázz, ha jön a zebra!
    Egyebek mellett sebességkorlátozás bevezetésével védené a zebrán haladó gyalogosokat az új rend kormánybiztosa, aki már tárgyalt a módosításokról a közlekedésért felelős tárca államtitkárával is.

  • Két zebra közt gázolta el az autó a bácsit Nyíregyházán 
    Az autósok rémálma Nyíregyházán a Búza tér, ahol a sűrű buszforgalom, és a piac közelsége miatt a gyalogosok hol itt, hol ott vágnak át a Rákóczi úton.  

  • Van, akinek a zebra csak fehér csík az aszfalton
    A gyalogosátkelőt nem tisztelik a gépjárművezetők, írtuk korábban, és csütörtökön a cikk aktualitását mintegy megerősítve gázoltak a zebrán Miskolcon... És mit tesz a rendőrség...?

- Vékony Katalin -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!