Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.24. 11:20

Lopásra kényszerített gyerek Újfehértón

<p>Újfehértó - Elloptak egy 90.000 Ft értékű, lezáratlanul parkoló segédmotor-kerékpárt hétfőn koradélután Újfehértón. A bejelentést követően a helyi rendőrőrs azonnal megkezdte az adatgyűjtést és a jármű keresését.</p>

A forrónyomos intézkedést siker koronázta; a robogót egy családi ház fészerében találták meg. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a kismotort egy

12 éves helybeli fiú tolta el 15 éves társa segítségével. A kisebbik fiú elmondása szerint haverja azzal fenyegette, hogy megveri és megszurkálja, ha nem viszi el a robogót. Terveik szerint átfestették volna a lopott járművet, de a rendőrség előbb találta meg és visszaszolgáltatta tulajdonosának.

A 15 éves újfehértói fiút kényszerítés bűntett és lopás megalapozott gyanújával, gyermekkorú társát tanúként hallgatták ki. Mivel kiskorú veszélyeztetése merült fel, a rendőrség értesítette a gyámhivatalt és a gyermekjóléti szolgálatot - tudtuk meg Fülöp Gergely sajtóreferenstől.

További friss rendőrségi hírek megyénkből:

  • Embercsempészek rendőrkézen Csengerben
    Kedden hajnali fél háromkor a Csengeri Határrendészeti Kirendeltség járőrei a település belterületén két gyanús, nagy sebességgel együtt közlekedő gépkocsit akartak ellenőrizni...
  • Feltöltős csalás Nyírturán  
    Egy nyírturai fiatalasszonyt csapott be ismeretlen tettes, aki egy mobilszolgáltató nevében hívta fel, hogy sorsoláson 1.200.000 forintot nyert.
  • Halálos baleset helyszínéről lopott Napkoron
    Ismeretlen tettes ellen tett hétfőn feljelentést az a férfi, akinek 30 éves fia egy héttel korábban Napkor határában szenvedett autójával halálos balesetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!