Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.06. 11:30

Péntekig szavazhatnak a legszebb babákra

<p>Április 28. óta lehet szavazni a babaszépségversenyen részt vevő gyerkőcökre de a voksok elküldésére már csak pár napjuk maradt: péntekig várjuk a szavazatokat.</p>

Szavazni a legszebb gyermekekre kétféleképpen lehet, az albumban található szavazószelvény visszaküldésével: a szelvényre a kiválasztott gyermek képe alatti kódot kell feltüntetni és visszaküldeni az alábbi címre: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 4-6, illetve személyesen is behozhatják szavazataikat a szerkesztőségbe. A borítékra kérjük ráírni: A megye legszebb babája

SMS-ben is szavazhatnak, a voksokat a 0691/222-000 számra várjuk, az sms díja bruttó 192 forint, az ügyfélszolgálati telefonszám: 061-328-5063. SMS-ben a kiválasztott gyermek képe alatt megjelenő ötjegyű kódot várjuk. Eddig több száz szavazószelvény és több mint négyezer SMS érkezett, a jövő héten pedig kiderül, hogy kik lesznek a legszebb babák.

A három kategóriában az első helyezett 50 ezer forint, a második 30 ezer forint, a harmadik pedig húszezer forint értékű takarékbetétkönyvet kap. Az abszolút nyertes, aki a kilenc helyezett közül a legtöbb szavazatot kapja, egy további 100 ezer forint értékű betétkönyvvel gazdagodik.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!