Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.31. 10:16

Minden helyzetre lesz forgatókönyv

<p>Nyíregyháza - "Tévúton jár, aki azt gondolja, hogy a legnagyobb különbség a két elnökjelölt programja között abban áll, hogy ki akar önálló SZDSZ-t" - jelentette ki Fodor Gábor.</p>

Tévúton jár, aki azt gondolja, hogy a legnagyobb különbség a két elnökjelölt programja között abban áll, hogy ki akar önálló SZDSZ-t – jelentette ki nyíregyházi sajtótájékoztatóján Fodor Gábor, a párt elnökjelöltje arra utalva, hogy Kóka János pártelnök többször is kijelentette: kihívója visszavezetné a koalícióba az SZDSZ-t.

– Olyan SZDSZ-t szeretnék, mely ott van a Parlamentben, önálló, független és eredményes – mondta Fodor Gábor, s hozzátette: a pártnak megújulásra van szüksége, hiszen az elmúlt időszakban kiderült, hogy az az út, melyen jelenleg jár, sehová sem vezet.

Az elnökjelölt a nemrégiben napvilágot látott Orbán-beszéd, illetve a két éve felszínre került őszödi beszéd kapcsán azt mondta: baj, hogy az ország zárt ajtók mögött tartott beszédeken vitatkozik, s kijelentette, hogy az általa vezetett SZDSZ-nek nem lesz egy nyilvános és egy zárt ajtók mögötti stratégiája: ő a tiszta, egyenes beszéd híve.

Lapunk kérdésére, miszerint lát-e lehetőséget a koalícióba való visszatérésre, Fodor Gábor azt mondta, hogy ebbe a koalícióba már nem lehet visszatérni, de nyitva kell hagyni a kapukat, s hozzátette: minden helyzetre lesz forgatókönyve, s nem fog mindent egy lapra feltenni, hiszen az az SZDSZ végét jelentené.

 

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!