Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.11. 15:47

Korzóztunk a mélygarázsban Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Meglestük, hogy állnak a munkálatok a Korzó üzletház mélygarázsában. Nézze meg videónkat a mínusz egyes szintről! <dia width="900" height="700" alt="Korzóztunk a mélygarázsban Nyíregyházán 2008.04.11."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Korz_ztunk_a_m_lygar_zsban_Ny_regyh_z_n_200/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Korzóztunk a mélygarázsban Nyíregyházán 2008.04.11." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/recent/members.szon_szerkesztoseg/flv-korzo-melygarazs-nyiregyhaza-belvaros_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Cikkek a Korzó üzletházról:

  • Ellenőrző hadművelet a Korzó építésénél
    Korzó Üzletközpont építési területét lepték el a munkavédelmi felügyelőség ellenőrei, illetve a rendőrök és a vámosok. Noha itt gyakoriak az ellenőrzések, az akcióban 42 feketemunkás akadt fenn a szűrőn.
  • Megnéztük a Korzót alulról
    Akár receptként is kezdhetnénk a felsorolást: készíttess öt kilométernyi tervdokumentációt, majd végy harmincezer köbméter betont, kétezer tonna vasat, tízezer négyzetméter gipszkartont, négyszáz kilométernyi vezetéket...
  • Üveg és márvány Nyíregyházán, a Korzón
  • Idén tavasszal átadják Nyíregyházán a Korzó üzletházat, az épület lassan elnyeri végső formáját, a szürke betontömbök egyikére már felkerültek az üveg- és márványlapok.

  • Nyíregyháza madártávlatból

  • Fotós kollégánknak, Olajos Tamásnak nincs tériszonya, így örömmel vállalta, hogy felmegy az épülő Korzó üzletház tetejére, s madártávlatból készít képeket Nyíregyházáról.

  • Készül a Korzó alapja

  • Bizonyára mindenki kíváncsi arra, mi is zajlik amögött a fal mögött, ami hátráltatja a belvárosban való közlekedést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!