Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.22. 11:55

Újra „dübörög” a Hölgykoszorú Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A márciusi debütálás után fellépésekkel teli időszaknak néz elébe a Hölgykoszorú: április 25-én 13.30-kor a Bencs villában, 27-én pedig a Kultúrpiacon koncerteznek.</p>

A Zen-élünk Kulturális és Közművelődési Egyesület első alkalommal rendezi meg a vélhetően hagyományteremtő „I. Kelet-magyarországi Kultúrpiacművészeti vásárt, ahol művészeti egyesületek árulják „portékáikat”.

A nagy hajtás után egy kis szórakozásra is jut idő. Tasnádi Csaba, a Móricz Zsigmond színház igazgatójának jóvoltából a Hölgyek hétfőnként a Móricz Zsigmond Színház MŰ-vész Stúdiójában próbálnak, de április 28-án hétfőn Pregitzer Fruzsina „Nem viccelek, csak játszom” című önálló estjének főpróbáját tekintik meg lazításként.

Ezt követően gőzerővel készülnek a május 18-i, Kossuth téri fellépésükre, ahová remélik, minél többen kilátogatnak. A Hölgyek hamarosan túl lesznek első komoly tv-s szereplésükön is. Ugyanis feltűnnek a Stáb című sorozatban, amelyben JuditGosztola Adél is énekel. Reméljük, hogy a tavaszi napsütés és a sok sok fellépés még jobban kivirágoztatja a méltán sikeres Hölgykoszorút.

 

- Szátraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!