Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.10. 16:02

Horn Gábor: Az utolsó közös lépések

<p>Nyíregyháza – A megyei választmány tagjaival találkozott csütörtökön Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője, aki az ülést megelőzően sajtótájékoztatót tartott.</p>

A politikus elmondta: a koalíció szakadásához vezető úton a miniszterelnök március 29-i beszéde nem a kezdő, hanem az utolsó lépés volt. – Az már korábban is látszott, hogy az MSZP nem elkötelezett a reformok folytatása mellett, egy másik úton járó partnerrel nem pedig nincs értelme koalícióban maradni – fogalmazott Horn Gábor.

– Konstruktív ellenzéki szerepre készülünk – folytatta –, s mi magunk is nyújtunk majd be törvényjavaslatokat. Az ügyvivő elmondta: az április 27-re összehívott küldöttgyűlés mondja ki a végső szót a koalíció ügyében, az eddigi megyei választmányi ülések tapasztalata alapján azonban az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a küldöttek az ellenzéki szerep mellett teszik le voksukat. 

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!