Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.21. 13:03

Fórum az egykori polgármesterrel Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Ha tudni szeretné, hogy mik a számára fontos értékek, mi a sikere titka, milyen pályát futott be, mitől jó vezető egy vezető, milyen útravalót adhat, akkor látogasson el a rendezvényre április 23-án.</p>

A Zrínyi Ilona Gimnáziumtól a Vígszínházig!? A nyíregyházi polgármesteri széktől a Szegedi Szabadtéri Játékokig!? Bankkal vagy bank nélkül!? - kérdésekre kaphatnak választ a JCI Nyíregyháza Vezet Fórum következő programján, melynek áprilisi vendége Mádi Zoltán, egykori nyíregyházi polgármester, a Vígszínház ügyvezető igazgatója.

Ha tudni szeretné, hogy mik a számára fontos értékek, mi a sikere titka, milyen pályát futott be, mitől jó vezető egy vezető, milyen útravalót adhat, akkor látogasson el a rendezvényre április 23-án 18.00 órakor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara konferenciatermébe. (Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. III. em.)

- Pók Viktória -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!