Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.02. 22:50

Frontális ütközés Vásárosnaménynál

<p>Vásárosnamény - Egy személy megsérült, amikor két személygépkocsi ütközött össze a 41-es főút 55-ös km szelvényénél szerda este. <dia width="900" height="700" alt="Frontális ütközés Vásárosnaménynál 2008.04.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Front_lis__tk_z_s_V_s_rosnam_nyn_l_2008_04_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Frontális ütközés Vásárosnaménynál 2008.04.03." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/vasarosnameny-frontalis.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Ford Fiesta Vásárosnamény felől haladt a 41-es főúton, és az 55 km szelvénynél balra akart kanyarodni. Úgy tudni, a jármű vezetője nem vette észre, hogy vele szemben egyenesen egy másik autó érkezik a saját sávjában, és így kezdte meg a kanyarodó manővert. Emiatt a gépkocsik frontálisan egymásnak ütköztek, és az Opel ezt követően az út menti árokba borult.

Az Opelben ülő férfit a mentők kórházba vitték. A műszaki mentéshez riasztották a vásárosnaményi tűzoltókat, és egy időre a 41-es főutat teljes szélességében le kellett zárni.

A baleset körülményeinek tisztázására a rendőrség eljárást indított. Az anyagi kár jelentős.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!