Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.05. 16:27

Kertvárosi szennyvíz: Tudom, mit dobtál a vécébe!

<p>Nyíregyháza – Intim betét, savanyú uborka, csokis papír úszott a kertvárosi átemelőben, ahová a településrész szennyvize érkezik. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kertv_rosi_szennyv_z__Tudom__mit_dobt_l_a_v/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kertvárosi szennyvíz: Tudom, mit dobtál a vécébe! 2008.03.05." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-szennyviz_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Innen az útja hosszasan és bűzösen vezet a föld alatt, egészen a szennyvíztisztító telepig, ahol hiszik, nem hiszik, szinte kristálytiszta vízzé válik és kerül bele a Tiszába.

Tehát igaz a régi mondás: Ki a Tisza vizét issza, saját vizét issza vissza.

Kapcsolódó cikkek:

Hideg vizet ihatnak a szennyvízre?
Az ivóvizet már több mint három éve bekötötték Császárszálláson, a szennyvízhálózat kiépítése azonban elmaradt. Kiderült: üdülőövezet lévén Császárszállás nem vehet részt a beruházásban.

Tiszta víz a pohárban
Vajon valóban szükséges Kisvárdán (még tovább) tisztítani a csapokból kifolyó nedűt?

Szennyvíz Kistelekiszőlőben
 Az utcák nagy részében már bevezették a vezetékes vizet és a szennyvizet, sőt, már az útszélesítésben gondolkodnak. Itt merül fel azonban egy probléma.

- Sipos Marianna -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!