Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.04. 18:48

Újjászületett Gyulatanyánál

<p>Gyulatanya - Árokba vágódott és centikkel került el három fát egy autós kedden este Gyulatanyánál, de sérülés nélkül megúszta a bukást. <DIA alt="" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_jj_sz_letett_Gyulatany_n_l_2008__03__04_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Újjászületett Gyulatanyánál 2008. 03. 04." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-Arokbaborult_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A 38-as főúton tartott Rakamaz felől Nyírtelek irányába egy Renault típusú személygépkocsi. A 28-as km szelvénynél előbb a bal oldali padkára sodródott az autó, majd a másik oldalban a padkára, utána az árokba vágódott, ahol épp hogy elkerült három fát.

A sofőr szerencsés volt, megúszta karcolások nélkül a bukást, bár az anyagi kár nagysága több millió forintra becsülhető. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására.

Kapcsolódó cikkek:


· Túl sok rutin a Széchenyi utcán
· Gyermekgázolás Kéken!

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!