Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.21. 09:37

Elismeréseket kaptak ünnep alkalmából Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nemzeti ünnep alkalmából magasabb kitüntetésben részesült kollégáknak március 20-án adta át az elismeréseket.</p>

A Magyar Köztársaság Igazságügyi és Rendészeti minisztere a rendőrség állományában végzett kiemelkedő munkája elismeréseként március 15-e alkalmából  rendőrségi tanácsosi címet adományozott Csernyi Sándor rendőr alezredesnek.

Soron kívül előléptette rendőr alezredesséKanyó Gábor rendőr őrnagyot. A miniszter dicséretben és jutalomban részesítette Burik Róbert rendőr zászlóst.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a szolgálat példamutató teljesítéséért előléptette rendőr őrnaggyá Dr. Tasnádi Éva rendőr századost, rendőr századossá Dr. Kohanecz Norbert rendőr főhadnagyot és Tóth Pál rendőr főhadnagyot.

Az országos rendőrfőkapitány a szakterületén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül dicséretben és jutalomban részesítette Szabó Zoltán rendőr őrnagyot és Bakó Gyula rendőr zászlóst.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője szolgálati feladatai példamutató ellátásáért dicséretben és jutalomban részesítetteHaizer Tibor rendőr alezredest és Kiléber Andrea rendőr őrnagyot (utóbbi nem tudott jelen lenni).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!