Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.21. 09:37

Elismeréseket kaptak ünnep alkalmából Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nemzeti ünnep alkalmából magasabb kitüntetésben részesült kollégáknak március 20-án adta át az elismeréseket.</p>

A Magyar Köztársaság Igazságügyi és Rendészeti minisztere a rendőrség állományában végzett kiemelkedő munkája elismeréseként március 15-e alkalmából  rendőrségi tanácsosi címet adományozott Csernyi Sándor rendőr alezredesnek.

Soron kívül előléptette rendőr alezredesséKanyó Gábor rendőr őrnagyot. A miniszter dicséretben és jutalomban részesítette Burik Róbert rendőr zászlóst.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője a szolgálat példamutató teljesítéséért előléptette rendőr őrnaggyá Dr. Tasnádi Éva rendőr századost, rendőr századossá Dr. Kohanecz Norbert rendőr főhadnagyot és Tóth Pál rendőr főhadnagyot.

Az országos rendőrfőkapitány a szakterületén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül dicséretben és jutalomban részesítette Szabó Zoltán rendőr őrnagyot és Bakó Gyula rendőr zászlóst.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője szolgálati feladatai példamutató ellátásáért dicséretben és jutalomban részesítetteHaizer Tibor rendőr alezredest és Kiléber Andrea rendőr őrnagyot (utóbbi nem tudott jelen lenni).

Ezek is érdekelhetik