Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.31. 20:08

A nap előfizetője: Özv. Antal Józsefné

<p>Nyírszőlős - Ezúttal egy valóban hűséges régi, ámde korát meghazudtolóan fiatalos olvasónknak kedvezett a szerencse. A nyírszőlősi özv. Antal Józsefné lett Fortuna kegyeltje, ő vihette haza az előfizetőink között kisorsolt ajándékkosarat.</p>

Kedves Olvasónk elmondta, hogy már korábban is olvasta a lapot, de saját otthonukba 1955-től négy évvel a házasságkötésük után és a fészekrakást követően kezdték el járatni a megyei napilapot.

Antal néni elmondta, elégedett a Kelet-Magyarország küllemével és tartalmával is, minden számára fontos információt megtalál a lap hasábjain. Mindig az újság hátuljáról kezdi az olvasást, rendszeresen megnézi a gyászjelentéseket, s még a horoszkópot is, bár ez utóbbiban elmondása szerint egyáltalán nem hisz. Kedveli Angyal Sándor írásait, ezek többsége a saját gyermek- és fiatalkorának élményeit idézik fel benne.

Örül, amikor a Csupa 5-ösök listáját közöljük, szereti látni a vidám gyermekarcokat. Még a sportoldalak sem hagyják hidegen, hiszen öt fiút nevelt fel, így otthon kellett lennie ebben a témában is. Két gyermeke játékvezetőként tevékenykedett, ezért is került szívéhez oly közel a foci. A családban többen olvassák, s elő is fizették a lapot. Antalék családjában még a miskolcon élő gyermek is átlapozza a Keletet, amikor hazalátogat.
- Pók Viktória -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!