Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.01.01. 15:23

Sikeres beruházások Ököritófülpösön

<p>Ököritófülpös - Figyelmet érdemel a fejlődésünk! – telefonált szerkesztőségünkbe egy helybéli lakos. Az eredményekről – Horváth László polgármester tájékoztatott.</p>

Elkészült a szennyvíztisztító telep a nagyközségben, amely a tervező és a kivitelező szerint is Magyarország egyik legmodernebb szennyvíztisztítója. Bár az E-ON áramellátást még nem tud szolgáltatni, de remélhetőleg ez is hamarosan meg fog történni, és beindul a próbaüzem.

A kábeltévé és az internet megvalósítása egy kicsit csúszott az időpontot illetően, a többszöri határidő módosítások következtében. A kivitelező azt ígérte, hamarosan fogható lesz az adás Ököritófülpösön. Több évi sikertelenség után megoldódott a kistérségen keresztül a központi orvosi ügyeleti ellátás is.

Saját erőből megvalósult a Petőfi utca bal oldalán mintegy 1100 méter hosszan a csapadék elvezető csatornának a felújítása – tájékoztatott Horváth László polgármester.

 

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!