Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.27. 06:41

Tisztázatlan körülmények között gázolták el

<p>Egy sérült gyalogost vittek kórházba a mentők szerda este Kisvárda közeléből. <dia width="850" height="630" alt="Tisztázatlan körülmények között gázolták el 2007.12.27."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tiszt_zatlan_k_r_lm_nyek_k_z_tt_g_zolt_k_el/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Tisztázatlan körülmények között gázolták el 2007.12.27." /></a></dia></p>

Szerda este baleset történt Kisvárda és Ajak között. Az elsődleges információ szerint egy gyalogos sötét ruhában keresztben sétált az úton.

Egy ott haladó Renault típusú személygépkocsi megállt, bár nem hivatalos értesülés szerint nem biztos, hogy elütötte, mert nem volt semmi sérülés a karosszérián.

A gyalogos sérülésének fokáról nem tudtak még semmit mondani. A körülmények tisztázására a rendőrség széles körben kezdett adatgyűjtést.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!