Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.17. 11:25

Olvasóink írják: Sötét utcák

<p>Úgy tűnik, hogy a viágítótestek nem bírják a hideget. Többen is jelezték, hogy lakóhelyükön elromlott a közvilágítás, és hiába szóltak az illetékeseknek, nem javították ki.</p>

Tassi Mihály Sóstóhegyen a Csaba utcába lakik, mint látássérültnek nagy gondot okoz a gyalogos közlekedés, az utca egy részében pedig már három hete nincs közvilágítás. Kéri a segítségünket.

Labant Sándor Nyíregyháza Palánta utcában él. Az utca lakói nevében fordult már az illetékesekhez, mert három hónapja, több oszlopon kiégett a közvilágítás. S ez nagyon zavarja az ott élőket. Tíz napja nem világít hat kandeláber Nyíregyházán, az Arany János utcában. Hiába szóltak a környéken élők, nem történt semmi. Pedig ez a város egyik „legveszélyeztetettebb” pontja. Így a térfigyelő kamerák sem látnak semmit.

Nyírszőlősön a Kollégium utcában is több alkalommal szóltak az illetékeseknek az elromlott közvilágítás miatt. Szeretnék ők is, ha mielőbb kijavítanák a problémákat.

Kapcsolódó cikkek:

- Dankó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!