Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.27. 16:17

NAP ELŐFIZETŐJE: Sarudi György

<p>Nyíregyháza – A nyíregyházi Sarudi György évtizedek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk. &#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-Sarudi%20Gy%C3%B6rgy_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

– 1962 óta olvasom a Keletet. Egykor a postástól vásároltam nap mint nap a lottót és a napilapot, házasságkötésem után fizettem elő a nejemmel. Nagyon érdekel a sport, minden reggel ott kezdem az újságolvasást.

– Elégedett vagyok a tartalommal, mindent megtalálok, ami érdekel, a nagy meccsektől, megyebajnokságoktól a kistelepülések sportéletéig. Gyakorta jártam kézilabda, röpladba és focimeccsre, egykor asztaliteniszeztem. Szívesen sakkozom, ez már egy nyugodtabb (elme)torna. Érdekel a politika, mindig megfejtem a keresztrejtvényt, és szívesen olvasom a Fórum oldalon megjelenő leveleket is. Nejemnek az Ízvilág a kedvence – mondta el Sarudi György.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!