Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.21. 13:39

NAP ELŐFIZETŐJE Nádudvari Pálné

<p>A nyírteleki Nádudvari Pálné évtizedek óta, egészen pontosan 32 éve olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg nemrégiben szerkesztőségünk.&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-Nadudvari_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az idők során nagyon a szívünkhöz nőtt a megyei napilap. Reggelenként már hat órakor a postaládában vár ránk a Kelet, kézbesítőnk gyors, pontos és megbízható. Átfutom a legfontosabb híreket, majd munkába indulok. Csak este van időm igazán elmélyedni az újságcikkekben.

Kedvencem az Ízvilág oldal és a hátsó oldal vidám kisállat-képe. Nagyszerű, hogy a Keletnek sikerül elérie, megszólítania a megye minden települését, lakosát, örömmel tapasztalom, hogy városom, Nyírtelek is gyakran szerepel a lap hasábjain.

A Vasárnapi Keletnek is előfizetője vagyok, így a hét utolsó napján sem maradok friss hírek nélkül. Azért szeretem ezt a lapot, mert bulváros, nemcsak tájékoztat, szórakoztat is – mondta el Nádudvari Pálné.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!