Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.12.11. 11:12

Legújabb nyertesünk egy vérbeli játékos

<p>Nagyon szereti és napi szinten követi figyelemmel a Szabolcs Online híreit Juhász Józsefné, adventi nyereményjátékunk keddi nyertese: a nyíregyházi óvónő egy kávéfőzőt is betehet a karácsonyfa alá.</p>

Mivel lelkes rajongója az internetes játékoknak, előfordul, hogy egy nap többször is szerencsét próbál különféle portálokon.

– Szerencsére a gyermekeim rendszeresen fellépnek a világhálóra, amivel sokat segítenek nekem abban, hogy az új hírek és információk megszerzése mellett mindig találjak lehetőséget a játékra – mondta szerencsés nyertesünk.

 – A Szabolcs Online az egyik legnagyobb kedvencem, mivel pontos és naprakész. Ha új hírekre vágyom, csak kattintok, és máris megtalálom rajta Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és a világ legaktuálisabb eseményeit. Nagyon szerencsésnek találom a portál kialakítását, naponta figyelem az új fényképeket és videókat is.

Mondhatom, hogy a SZON az egész családunk számára kellemes időtöltést és hasznos kikapcsolódást nyújt. Én legtöbbször csak leülök a számítógépünk elé és mondom a gyerekeimnek, hogy éppen mire vagyok kíváncsi. Ők klikkelnek, de már együtt olvasunk. Így szoktunk közösen internetezni.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!