Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.01. 08:44

Halálos gázolás a 49-es úton

<p>Pátyod - Szerda este egy úttesten fekvő férfin gázolt át egy személygépkocsi Pátyod belterületén. A gyalogos a gázolás nyomán a helyszínen életét vesztette. A rendőrség műszaki szakértő bevonásával indított vizsgálatot a körülmények tisztázására.</p>

- Pusztai Sándor -

Kapcsolódó cikkek:

Se eleje, se vége 
Nyíregyháza - Egy személy kiesett az autóból és súlyosan megsérült, amikor két Renault karambolozott Nyíregyházán szerda éjszaka egy kereszteződésben. Se eleje, se vége 2007.11.01.

Elgázolta, otthagyta 
Tornyospálca - Egy ismeretlen rendszámú gépjármű gázolt el egy gyalogost Tornyospálca belterületén, majd elhagyta a helyszínt. A gyalogos súlyos sérülést szenvedett. Elgázolta, otthagyta 2007.11.01.
Gázolás a temetőben 
Nyíregyháza - Tolatás közben ütött el egy gyalogost csütörtök délelőtt az Északi temetőben egy személygépkocsi Nyíregyházán. Gázolás a temetőben 2007.11.01.
Karambol Székelynél, hárman megsérültek 
Nyírbogdány, Székely - Nyírbogdány felől tartott két autó Székely irányába, amikor a 4-es főúton tisztázatlan körülmények között egymásnak ütköztek. Karambol Székelynél, hárman megsérültek 2007.11.01.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!